BRANA---ULO-hladnjaca

O nama

Hladnjača se sastoji od 12 nezavisnih komora ukupnog kapaciteta od 2.200 tona, ukupne površine 2.800m2.
Zbog povećanja održivosti voća i povrća hlađenjem, svih 12 komora rade u režimu sa kontroliranom atmosferom – ULO sistem.
Kompletno vođenje procesa je automatizirano i kompjuterizirano. Komore su opremljene sustavom za regulaciju vlage kako bi ona bila optimalna za čuvanje voća i povrća.
U skladišnom prostoru nalazi se sortirna linija kapaciteta 4 t/sat.

Metoda

Hlađenje je najčešća metoda kratkotrajnog konzerviranja voća i povrća. U proizvodima konzerviranim hlađenjem najmanje se mijenjaju njihova izvorna svojstva. Hlađenjem se povećava trajnost (čuvanje) voća i povrća, usporava se dozrijevanje, usporavaju se negativni procesi metabolizma i smanjuje se oslobađanje topline disanjem (respiracija), gubitak vode (transpiracija), te kvarenje izazvano bakterijama i gljivicama.
Za čuvanje voća i povrća tijekom dužeg vremenskog razdoblja, vrlo je bitna ulazna kvaliteta voća i povrća, koje mora biti tehnološki zrelo, zdravo i bez mehaničkih oštećenja.

Moguća suradnja

Vršimo pripremu Vaše proizvodnje kroz nabavu zaštitnih sredstava
Stručno – savjetodavna pomoć
Usluga skladištenja u hladnjači
Otkup vaših proizvoda

BRANA---Jabuke
BRANA - ULO hladnjaca
BRANA - Jagode